Pingh Management AB

Foto: Theresia Köhlin

Pingh Management har funnits sedan 2006 och har kunder både inom projektledning från innan min utmattning 2013-2015 och inom stresshantering sedan 2016.

Mitt arbete med att hjälpa människor att kunna hantera livet och den dagliga stressen har utvecklat mina tjänster mer och mer mot självledarskap, självkärlek och en tryggare självkänsla.

Med min breda bakgrund från arbete inom både kommun och landsting, statligt och privat har jag erfarenhet av barnomsorg, skola, socialtjänst, vård, utbildning, konsultarbete,  projektledning och dokumentation, vilket gett mig stor förståelse för hur människor har det i arbetslivet på både små och stora företag och myndigheter. 

Från 2016 har jag utvecklat Pingh med omsorg om människan. Allt mitt arbete grundar sig i den utmattning jag gick igenom där min mission växte fram; att hjälpa människor att aldrig behöva bli utmattade genom att Pingha sig själva. Det var för mig då att lära känna sina känslor för att känna stressen och kunna förebygga den.

Min mission har lett till en större helhet än jag såg från början. Idag är att Pingha sig själv denna helhet som innebär att lära känna sig själv och sina känslor och tankar så pass bra att man vet vad man vill med sitt liv. Det innebär också att man vet hur man kan skapa det liv man vill ha.

Jag känner en stor tacksamhet över vad livet har gett mig och vad jag kan ge människor.

Pingh-programmet

Därför ska du välja Pingh

Pingh-programmet har utvecklats sedan 2014 och är idag en unik kombination av grundläggande bearbetning av det som varit och vidareutvecklande självledarskap för det som kommer.

Det är en sammansmältning av personlig praktisk erfarenhet, möten och intervjuer med hundratals människor, utbildning av varierande slag men mycket inom personligt ledarskap, evidensbaserade metoder och kunders tacksamma återkopplingar vilket resulterar i en rik och djup förståelse och kompetens inom personlig utveckling.

Det här är både personlig utveckling för en tryggare och roligare självkänsla, utbildning för en långsiktigt hållbar stresshantering och grunden för ett välmående och ett hållbart liv. Grunden för Pingh-programmet är den utmattning jag gick igenom där min mission växte fram; att hjälpa människor att aldrig behöva bli utmattade! 

Pingh-metoden

Pingh-metoden grundar sig i gestaltmetodiken och den paradoxala förändringsteorin som säger att  verklig förändring sker först när vi accepterar vad vi är och vad detta innebär. Läs mer...  

Om du iakttar dig själv, är nyfiken och utforskande, reflekterar och accepterar så ökar din medvetenhet om vem du är och om vem du vill vara. Ditt liv blir enklare.

Bara var den du är och bli den du vill vara!

Här får du stöd, kunskaper och verktyg

• att skapa ett liv där du kan koppla av och ha det roligt
• att upplevelsebaserat och dynamiskt utforska ditt liv medan det pågår
• att medvetet komma i kontakt med det som är hör och nu; upplevelser, känslor och tankar
• att få förståelse och insikter som integreras till ett långsiktigt hållbart välmående.

Pingha dig själv!
Pingh-metodens tre steg används i alla övningar och utmaningar och hjälper dig att få ett friare liv!

1. Identifiera

Steg 1 handlar om att utforska, reflektera, pröva och på olika sätt se hur du har det i ditt liv. Vi identifierar allt du inte mår bra av, som stör och stressar dig. Vi tittar också på vad du gillar och mår bra av så du kan öka det.

Vi utforskar både helheten och alla detaljer.

2. Lära känna

Steg 2 handlar om att lära känna det som vi identifierat i steg 1.
Ju fler delar du går igenom desto djupare blir dina kunskaper om dig själv och din egen stress och du bygger kunskapen och förmågan att hantera det som händer i ditt liv. Du hittar också det du verkligen vill och drömmer om.

3. Hantera

Steg 3 handlar om att utforska hur du kan hantera det som du gått igenom i steg 1 och 2. Ju mer du lärt känna dig själv i steg 1 och 2, desto enklare blir det för dig att skapa det liv du faktiskt vill leva. Du har lärt dig hur du enkelt minskar det som stör och ökar det du mår bra av, genom nya val, verktyg och vanor.

Vill du ha Pingh nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om hur du bygger självledarskap?

Pingh hjälper människan att älska sig själv mer genom gestaltmetodiska tillåtande och nyfiket utforskande övningar och utmaningar, vilka finns i alla erbjudanden, workshops och kurser.

Välkommen till DITT enklare liv!